top of page

Vad är SEO?

SEO står för ''Search Engine Optimization'' vilket betyder sökmotoroptimering. SEO är samt blir allt viktigare för ett företag. ''Syns man inte så finns man inte'' är en känd fras inom företagsvärlden, vilket kopplar tydligt till just SEO. Som företag är det framförallt viktigt att synas. Enligt undersökningar görs 55 miljoner sökningar bara i Sverige varje dag, vilket leder till att man som företag inte vill bli ''bortglömd'' i ett hav av hemsidor. JT Media hjälper ditt företag att synas i Google samt andra sökmotorer genom att optimera ditt innehåll på din hemsida. 

Att synas på internet

Vanligtvis kommer ungefär 80% av alla besökare till en hemsida från en google-sökning. Det är därför viktigare än någonsin att använda sig av digital marknadsföring och att synas genom olika digitala plattformar. När tidningar fasas ut mer och mer ger det rum för en ny era med digitalisering.

 

Men varför räcker det inte med bara en traditionell hemsida? 

Google samt andra sökmotorer utgår ifrån ett flertal parametrar med en förutbestämd algoritm som bestämmer vilken hemsida som ska få bäst placering efter olika sökningar. Dessa algoritmer ändras också ständigt över tid vilket gör det extra viktigt att hålla hemsidan uppdaterad med bra kvalitativt material. 

bottom of page